06 januar 2007

NINJALOVE - work in progress

I love drawing cute characters. This is sort of a new style for me, all computer-made.. these are obviously friendly ninjas as they have no weapon. Maybe they should have big flowers as "weapons". Hmmm... Whatcha think??

Jeg elsker å tegne søte figurer. Dette er en litt ny stil for meg, hvor alt er laget på data. De er vennlige ninjaer siden de ikke har våpen. Kanskje jeg skal gi dem store blomster som "våpen". Hva tror du??

4 Comments:

linda said...

Kjempefine ninjaer!! Jeg har "tagget" deg i bloggen min!

lørdag, 06 januar, 2007  
Miss Silje said...

De er utrolig søte. Fin og ny stil. Synes de skal ha noe som ligner på våpen..

lørdag, 06 januar, 2007  
Miss Silje said...

Ser ut som hodet er et jordbær.hehe

søndag, 07 januar, 2007  
Miss Silje said...

I'm in love with ninja...

tirsdag, 09 januar, 2007  

Post a Comment

<< Home