06 januar 2007

Jeg har blitt tagget - gurimalla!

Jeg har blitt tagget av Dalinda!

Denne tag'en går ut på å si 6 rare ting om seg selv og så sende den videre til 6 andre.


Hjelpe meg! Jeg får jo alltid høre at jeg er rar, men synes selv jeg er helt normal. Det får vel bli nummer 1. på listen...


2. Jeg har en trang til å mate folk. (Tror jeg har fått dette av min bestemor Solveig.) Jeg får en ganske bestemt følelse av lykke når jeg propper i besøkende kaker (helst hjemmebakte). (Ohh, jeg ER en vellykket husmor, verden eeelsker meg, woohoo, ta en kake til - nå trenger jeg ikke så støvsuge, hurra!)


3. Jeg bruker uttrykk som ingen (el. veldig få) i min generasjon bruker. Gurimalla, hællandussen, fyttikatta, gåttabanen, jiirei-a, etc. Kjæresten min sier det er rart at jeg ikke kan banne som vanlig folk, men det kan jeg ikke (med mindre jeg slår lilletåa veldig hardt eller skal føde unge, da kan jeg da.)


4. Jeg er en nerd. (Kanskje ikke så rart tenker du, men det var altså ikke så mange damer som trålte tegneseriesjappene etter sære back-issues når jeg var yngre. Særlig ikke ikledd rosa. Jeg hadde jeg ofte inntrykk av at jeg var den eneste uten skinnfrakk, nagler og pistrete flippsjegg i noen av førnevnte butikker. Fikk mange litt skjeve blikk og "kan jeg hjelpe deg med noe?" Heldigvis er det mange jenter i tegneseriebutikkene nå!) Oh, alle burde se Napoleon Dynamite. Fantastisk film. Snowjogg-power! Wote for Pedro!

5. Hmm, jeg spør gubben... Han sier at jeg har en nesten magisk evne til å ikke finne ting, selv om de er rett forran nesen min. Han har naturligvis feil, men jeg skriver det inn, for han er tross alt far til mine barn.

6. Jeg har dilla på kurs. Lærer japansk selv om jeg bor i Gjerdrum (Det ER ikke mange japansktalende her!). Og har en laaang liste over kurs jeg gjerne vil ta om jeg mot formodning skulle få litt fritid et år.

Åh, da var jeg ferdig. Puh, da slapp jeg å beskrive mitt velutviklede konkurranseinstinkt og at jeg ikke synes det er urimelig å fly til London kun for å kjøpe sitron-terte på Patisserie Valerie. Mmmm, jeg eeelsker sitron! Nigella Lawson har en fantastisk oppskrift på en sitronkrem med hakkede pistasjer og cointrau. Nam, nam og atter nam!! Geniale damen kombinerer pisket krem, sitron og alkohol, blir det bedre?

Tilbake til arbeidet!

Jeg tagger Miss-Silje, Spasserko, Higgedly Piggedly, Iben, Ingunn og Supernøtt

3 Comments:

Miss Silje said...

Tagget? Trodde jeg skulle bli tagget PÅ jeg..hehe

søndag, 07 januar, 2007  
Miss Silje said...

Seks rare ting om meg selv? Jeg ER jo ikke rar, så det går nesten ikke an. Med mindre du har noe rart å si om meg? hehe, skal tenke på det.

søndag, 07 januar, 2007  
Liv-Toril said...

Fornøyelig lesing. Ønsker deg en god helg.

fredag, 12 januar, 2007  

Post a Comment

<< Home