30 mars 2006

Look at this little fella

29 mars 2006

Syster Yster





My bwootifol sista. Hurra, hurra! Congrats on your birthday.

Flinkfink logo..??






Hmm, icky yellow. hihi


Do you love it? Hate? Watcha think?

Crochet jewellery...










Stuff... got lots more that I'm working on...

26 mars 2006

Pencil warmer - no biting - no writers block!!


Cute and tiny
Keeps the pencil cute and warm at the same time. Why you say, hah, why not...

More earrings


Busy busy, working on these now


Here you can see the size of them. They're tiny..

Crochet jewellery in progress



Needs some bling bling. I'm going to the bead shop tomorrow...

Lemon meringue pie - only in norwegian...


Dette er omtrent det beste jeg vet om!!! Nam nam nam!!!

Bunn:
125 g smør
3,5 dl hvetemel
2 ss sukker
3 ss kaldt vann

Mel, sukker og smør i foodprossesor - tilsett vannet og arbeid raskt sammen. Trykkut i form (25 cm). La stå i kjøleskap i 30 min. Stekes i 200 grader C i 20 min - avkjøl

Sitronkremfyll:
2,5 sitroner
1,5 dl sukker
2,5 dl vann
3 ss maisena
4 eggeplommer
2 ss smør

Skyll sitroner - riv skall og press juice. band skall, saft, sukker, vann, maizena og eggeplommer i kjele. Kok opp på svak varme til tykner - ta bort ved første boble. Rør i smøret og avkjøl.

Marengs:
4 eggehviter
1,5 dl sukker

Pisk eggehviter stive - tilsett sukker litt etter litt og pisk stiv

Stekes i ovn 150 grader C i ca 15 min